Fiksu Kalasataman kokeiluhaku avautuu tammikuussa

Tammikuussa 2018 aukeaa kokeiluhaku, jossa etsitään hyvinvointia ja terveyttä tukevia digitaalisia ratkaisuja. Avoimella tarjouskilpailulla haetaan hyvinvointia ja terveyttä edistävien digitaalisten ratkaisujen kokeiluja, joiden arvo on enintään 8000 euroa.

Nopeat kokeilut ovat uusi tapa kehittää kaupunkeja – parhaat vinkit nyt oppaassa

Kaupunkikehityksen uudet reseptit löytyvät Forum Virium Helsingin julkaisemasta Nopeiden kokeilujen ohjelman Cookbookista. Keittokirja vastaa kaupunkikehityksen tarpeeseen tarjoamalla toimintamalleja joissa kaupunki, yritykset ja asukkaat kehittävät ketterästi tulevaisuuden palveluita.

Kalasatama lähti liikkeelle!

Voisiko tulevaisuudessa hyvinvointi- ja terveyskeskuksesta saada liikuntapalveluita? Syksyllä käynnistyneissä Fiksun Kalasataman nopeissa kokeiluissa kehitetään uudenlaisia hyvinvointia lisääviä palveluita.

Viherrakentaminen luo yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia

Kalasataman koulun asfalttipihalla kohoaa yllättävä kukkaloisto, joka houkuttelee villimehiläisiä sekä amiraaliperhosia vierailulle. Toukokuun lopulla alkanut Kaupunkikeidas-kokeilu on osoittautunut nimensä veroiseksi.

Kiinnostaako aktiivisempi arki? Lähde Kokeillen Liikkeelle!

Kiinnostaako sinua fyysisesti aktiivisempi arki, uudet digitaaliset välineet tai vain halu tietää ja kartoittaa oman arjen fyysisen aktiivisuuden määrää? Miten terveyskeskus voisi kannustaa ja ohjata Sinua kohti aktiivisempaa arkea?