Cookbook

Kaupunkikehityksen uudet reseptit löytyvät Forum Virium Helsingin tänään julkaisemasta Nopeiden kokeilujen ohjelman Cookbookista. Keittokirja vastaa kaupunkikehityksen tarpeeseen tarjoamalla toimintamalleja joissa kaupunki, yritykset ja asukkaat kehittävät ketterästi tulevaisuuden palveluita.

Nopeiden kokeilujen ohjelma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden pilotoida ratkaisujaan aidossa käyttöympäristössä ja oikeiden käyttäjien kanssa.

Nopeiden kokeilujen ohjelman Cookbookista löytyvät parhaat kokeilujen toteuttamisen mallit, jotka on testattu Fiksussa Kalasatamassa. Vuosina 2016–2017 ohjelmaan on valittu 16 kokeilua yli 150 hakemuksen joukosta. Kokeilujen toteuttamiseen on osallistunut noin 30 yritystä, joista esimerkiksi TUUP:n liikkumispalvelu ja Auntien “terapiachat” ovat edenneet markkinoille. Molempia palveluita kansainvälistetään jo vauhdilla. Kalasatamassa kokeilut ovat lisäksi vahvistaneet alueen identiteettiä, kun noin 1000 eli joka kolmas alueen asukkaista on osallistunut niihin.

Tutustu Nopeiden kokeilujen ohjelman Cookbookiin täältä: https://goo.gl/AvaDiQ

Comments are closed.