Päättyneet projektit

Kalasatama Wellbeing

Kalasatama Wellbeing -kokeiluohjelmassa kehitettiin uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja urbaaniin hyvinvointiin yhdessä kaupunkilaisten ja Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen sekä yrityskumppaneiden kanssa. Kokeiltavaksi ja yhteiskehitettäväksi haettiiin ratkaisuja, joita tulevaisuudessa on mahdollista skaalata muuallekin Helsinkiin. Lue lisää.

Fiksu Tilaverkko

Fiksu tilaverkko -projekti edisti vajaakäyttöisten tilojen tuomista kaupunkilaisten käyttöön hyödyntäen erilaisia tiloja kokeilualustoina sekä kehittämällä tilojen varaamisen puitteita ja liiketoimintaa. Projektissa demonstroitiin tilanvarauspalvelun kautta varattavaa joustotilaa REDIssä sijaitsevassa Kalasatama Urban Labissa ja jatkokehitettiin tilan jakamisen oppeja. Lue lisää.

REFILL

REFILL-hankkeessa kymmenen eurooppalaista kaupunkia, jotka ovat hyödyntäneet ja tehneet tilojen väliaikaiskäyttöön liittyviä kokeiluja, jakoivat oppejaan verkostona oppiakseen niistä lisää. Hanke toi  väliaikaiskäytön näkökulman Helsingin muihin tilahankkeisiin, ja lisäsi Helsingin kaupungin tietotaitoa tilojen avaamiseen ja jakamiseen. Lue lisää

Joustotilat

Joustotilat-hankkeessa kehitettiin tilojen jakamisen ekosysteemiä ja kokeiltiin Kalasatamassa alueen kaikkien vuokrattavissa olevien tilojen tuomista yhteen Flextila-palveluun, jonka avulla kaupunkilaiset voivat helposti löytää vapaita tiloja esimerkiksi kokoontumisiin, harrastuksiin tai lyhytaikaiseen työntekoon. Lue lisää.

Comments are closed.