Tervetuloa Nopeiden kokeilujen ohjelman infotilaisuuteen 4.5.2017

Onko sinulla, yritykselläsi tai organisaatiollasi kehitteillä fiksu tulevaisuuden terveys- tai hyvinvointipalvelu, jota haluaisit kokeilla aidossa ympäristössä käyttäjien kanssa? Tarjoa kokeilua mukaan Nopeiden kokeilujen ohjelmaan! Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyskeskus etsii uusia palvelukokeiluja, jotka parantavat kaupunkilaisten arjen hyvinvointia ja täydentävät kaupungin tarjoamia palveluita.

Tervetuloa infotilaisuuteen kuulemaan, millaisia kokeiluja haetaan toteutettavaksi syksyllä 2017 ja miten Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen rakentaminen etenee.

Aika: keskiviikko 4.5.2017 klo 9.00–11.00
Paikka: Fiksu Kalasatama Living Lab -tila Suvilahti (osoite: Sörnäisten rantatie 22, rakennus 1/Voimalaitos, rappu E, 3. kerros)
Ilmoittautuminen: Tästä linkistä 3.5.2017 mennessä.

Kalasatama liikkeelle!

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto hakee kevään 2017 tarjouskierroksella ratkaisuja, jotka edistävät liikkumisen positiivisia vaikutuksia kaupunkilaisten hyvinvointiin. Nyt haetaan uusia digitaalisia ratkaisuja kokeiltavaksi ja edelleen kehitettäviksi yhteistyössä terveyskeskuksen ammattilaisten kanssa. Tarjouskierros on auki 24.5.–31.5.2017. Yksityiskohtaisempaa tietoa tarjouskierroksesta löytyy täältä ja tarjoukset jätetään sähköisellä lomakkeella.

Mukaan etsitään kokeiluja, jotka madaltavat kynnystä liikunnan aloittamiseen ja auttavat uusien rutiinien rakentamisessa. Kokeilujen kohderyhmänä ovat kaupunkilaiset, joiden hyvinvointia voidaan merkittävästi edistää liikunnan avulla. Esimerkiksi kaupunkilaiset, joilla on korkea verenpaine, ylipainoa tai tyypin 2. diabetes, voivat saavuttaa merkittäviä hyötyjä lisäämällä liikuntaa arkeensa.

Puhujina infotilaisuudessa ovat muun muassa Lars Rosengren (johtava ylilääkäri, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto), joka kertoo Kalasataman tulevasta terveys- ja hyvinvointikeskuksesta sekä millaisia kokeiluja haetaan. Sanna Hartman (yritysasiamies, Helsingin kaupunki) avaa, miten kaupunki voi toimia kokeilualustana. Kaisa Spilling Forum Virium Helsingistä kertoo, mitä Nopeiden kokeilujen ohjelma tarjoaa yrityksille ja miten tehdään hyvä tarjous. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle.

Lisätietoja:

Kaisa Spilling
Forum Virium Helsinki
Puh. 040 7448831
kaisa.spilling(at)forumvirium.fi

 

Comments are closed