Tule mukaan kehittämään Helsingin fiksuinta kaupunginosaa

Kolmasosa asukkaista ja yli 100 yritystä kehittävät yhdessä Kalasataman fiksua kaupunginosaa, jossa arki on sujuvaa ja uutta kokeillaan rohkeasti. Osallistumalla toimintaan pääset mukaan kehittämään Kalasatamaa.

Fiksu Kalasatama -hankkeen tavoitteena on tehdä Kalasatamasta älykkään ja kestävän kaupunkirakentamisen mallialue. Fiksuilla ratkaisuilla Kalasatamasta tehdään sujuvan arjen kaupunginosa, joka säästää asukkailleen jopa tunnin aikaa päivässä. Kalasatama toimii myös Helsingin ilmastotavoitteiden pioneerina.

Fiksu Kalasatama yrityksille

Fiksua Kalasatamaa kehitetään joustavasti yhdessä asukkaiden, yritysten, kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Yrityksille Kalasatama tarjoaa paikallisen ja monipuolisen yhteistyö- ja kumppaniverkoston. Kehittäjien klubi kokoaa yhteen niin aluetta kehittävät isot ja pienet yritykset, kaupungin virkamiehet kuin järjestäytyneet asukastoimijatkin tekemään joukolla alueesta entistä fiksumpaa kaupunginosaa. Nopeiden kokeilujen ohjelma tarjoaa yhteistyökumppanuuksia ja mahdollisuuksia kehittää ratkaisuja alueen verkoston kanssa sekä saada aitoa käyttäjäpalautetta varhaisistakin palveluprototyypeistä . Alueella vierailee viikoittain kansainvälisiä asiantuntijoita ja lehdistöä, jotka ovat kiinnostuneita uusista fiksuista ratkaisuista.

Fiksu Kalasatama kaupunkilaisille

Kalasatamassa kokeillaan rohkeasti uusia ideoita ja palveluja. Asukkaat ovat tervetulleita osallistumaan älykkään kaupungin suunnitteluun. Alueella on jo toteutettu yli 20 nopeaa kokeilua, joissa asukkaat ovat olleet mukana.  Yhteinen kehittäminen voi liittyä esimerkiksi palvelun, prototyypin tai tuotteen testaamiseen, palautteenantoon, konseptointiin, pilotointiin tai uusien ominaisuuksien kehittämiseen.

Seuraa toimintaamme, osallistu paikan päällä

Fiksussa Kalasatamassa osallistumisen tapoja on monia ja uusista mahdollisuuksista ja tapahtumista saa tietoa verkkosivujen lisäksi Twitteristä ja Facebook-sivuiltamme. Kalasatamassa järjestetään useita  fiksun kaupungin ja palveluiden kehitykseen liittyviä työpajoja ja Kehittäjien klubi kokoontuu 2-4 kertaa vuodessa. Se kokoaa yhteen niin aluetta kehittävät isot ja pienet yritykset, kaupungin virkamiehet kuin kalasatamalaisetkin. Tervetuloa mukaan!

Seuraa Fiksun Kalasataman uusimpia uutisia

Facebook www.facebook.com/fiksukalasatama

Twitter @fiksukalasatama

Tavoitat meidät sähköpostilla: info(at)fiksukalasatama.fi

Comments are closed.