Kalasatama Urban Lab

Kalasatama Urban Lab 2019

Tilan käyttö on päättynyt! 

Kalasatama Urban Lab on viihtyisä yhteiskehittämisen tila, jossa alueen kehittäjät ja asukkaat voivat järjestää kokouksia, työpajoja ja tilaisuuksia. Tilaa voi tiedustella käyttöön ensisijaisesti tapahtumille tai tilaisuuksille, jotka edistävät fiksua ja ilmastopositiivista arkea ja Kalasataman tai koko Helsingin kehittämistä.

Kalasatama Urban Labissa on esitelty Helsingin älykästä kaupunkikehitystä niin kotimaisille kuin merkittäville kansainvälisillekin vieraille ja medialle.

Saapumisohjeet Kalasatama Urban Labiin
Arrival instructions in English

Tilan varustelu

Kalasatama Urban Lab tarjoaa puitteet 15-30 hengen tilaisuuksille ja se taipuu jopa 60 henkilön tapahtumiin. Tilassa on käytettävissä suuret piirtoseinät, työpajatarvikkeita sekä erilaisiin tilaisuuksiin mukautuvat kalusteet. Tilaisuuksien järjestäjät voivat hyödyntää Kalasatama Urban Labin keittiötä, ja käytettävissä on myös 65-tuumainen näyttö sekä äänentoistolaitteet. Oleskelutilassa on yhdessä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa toteutettu Plan B –uusiokalustekokonaisuus.

Kalasatama Urban Lab on omatoimikäyttöinen, älylukolla varustettu “superjoustotila”, jossa on tutkittu jaettavien tilojen omatoimikäyttöön kytkeytyviä lisäpalveluita sekä niiden seurantaan liittyviä uusia ratkaisuja. Jokainen tilan käyttäjä on vastuussa tilan jättämisestä siistiin kuntoon seuraavalle käyttäjälle.

Lisätiedot:

Annamaria Rossi
Projektipäällikkö
Forum Virium Helsinki
puh. +358 50 4912 270
annamaria.rossi(at)forumvirium.fi

 

Kuva: Ruska Tapiovaara

Comments are closed.