Asukkaille

Tule mukaan kehittämään Helsingin fiksuinta kaupunginosaa!

Kalasatama on älykkään kaupunkirakentamisen mallialue, jota kehitetään joustavasti yhdessä asukkaiden, yritysten, kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Kaupunki ja yritykset kehittävät uusia palvelujaan kanssamme ja kaupunkilaiset pääsevät kokeilemaan niitä ensimmäisinä.

Tehdään yhdessä Kalasatamasta sujuvan arjen kaupunginosa, jonka visiona on säästää asukkailleen tunti aikaa päivässä. Tule mukaan kehittämään kanssamme tulevaisuuden kaupunkipalveluja!

Täytä tietosi ja lisäämme sinut postituslistoillemme:


Olen kiinnostunut erityisesti seuraavista aiheista
Olen


Uutiskirje

Tietojen tallentaminen


Olen lukenut Forum Virium Helsingin rekisteriselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.

Tiesitkö, että Kalasatamassa alueen joustotilat, kuten Capellan kansalaistila Flextila-palvelussa ja Parrulaituri Varaamo-palvelussa, ovat varattavissa harrastuksiin, kokouksiin, tapahtumiin ja muuhun käyttöön. Kalasatama Urban Lab -tilan voi varata yhtiökokouksiin ja kaupunginosan kehittämiseen. Kalasatamassa on myös tarjolla yhteiskäyttöisiä sähköautoja ja siellä kokeillaan älykkäitä liikkumisen ratkaisuja, kuten robottibusseja.