Tule asukastyöpajaan ideoimaan lähilogistiikkapalveluja 11.6.

Teetkö verkko-ostoksia? Käytätkö SmartPostia? Ketuttaako kauppakassien kantaminen kotiin? Tervetuloa tuomaan asukkaan näkökulmaa tulevaisuuden lähilogistiikkapalveluiden suunnitteluun.

Etsimme nyt Kalasatamassa tai alueen lähistöllä asuvia, verkko-ostoksia tekeviä kaupunkilaisia antamaan palautetta innovaatiokilpailuun osallistuville yrityksille. Kutsumme sinut mukaan tuomaan paikallista näkökulmaa, ja yhteiskehittämään ratkaisuja kanssamme työpajassa ti 11.6. klo 13.30 – 15.00. Työpaja järjestetään REDIssä Kalasatama Urban Labissa.

Toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi verkko-ostosten tekemisestä, ja kiinnostusta uusien palveluiden kehittämiseen – muuta ennakkotietoa ei tarvita. Työpajassa startupit demonstroivat palveluideoita, ja osallistujana pääset kertomaan mitä ajatuksia ne sinussa herättävät: auttaisiko palvelu sinua arjessa vai kuulostaako se kannaltasi hankalalta. Näin yritykset voivat kehittää palveluistaan sellaisia, että ne aidosti vastaavat kaupunkilaisten tarpeisiin.

Kalasataman Last Mile Challenge -innovaatiokilpailussa yhteiskehitetään uusia lähilogistiikan toimitustapoja, jotka helpottavat asukkaiden arkea, mutta ovat myös hiilineutraaleja ja vähentävät kuljetusten ympäristövaikutusta. Haastekilpailussa uusia ratkaisuja suunnitellaan yhdessä Postin, Fiksun Kalasataman ja yhteistyökumppanien kanssa.

Osallistujat saavat kiitokseksi 30 euron lahjakortin käytettäväksi verkko-ostoksiin GoGift-palvelussa.

Ilmoittaudu mukaan: kaisa.spilling(at)forumvirium.fi. Ilmoita myös mahdollinen erikoisruokavaliosi, tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kuva: Helsinki Marketing /  Riku Pihlanto 

Comments are closed.