Kehittäjien klubi: palautekysely 2018

Kalasatamassa kokoontuu Fiksun Kalasataman Kehittäjien klubi, jonne on kutsuttu niin aluetta kehittävät isot ja pienet yritykset, kaupungin virkamiehet kuin järjestäytyneet asukastoimijatkin. Kehittäjien klubi kokoaa Kalasataman toimijat yhteen kehittämään joukolla alueesta entistä fiksumpaa kaupunginosaa.

Kehittäjien klubi tapahtumia on järjestetty neljä kertaa vuodessa. Tapahtumien tarkoituksena on verkostoida Kalasataman kehittäjiä, keskustella ja katsoa tulevaisuuteen. Näin alueen toimijat saavat säännöllisesti tietoa toistensa kuulumisista, tulevista tapahtumista ja yhteistyömahdollisuuksista.

Kehittäjien klubin avulla yhteistyökumppaneiden löytäminen ja yhteisten projektien suunnittelu helpottuu. Klubi fasilitoi uudenlaisia tapoja tehdä yhteistyötä kaupunginosan tasolla.

Fiksussa Kalasatamassa koko kaupunginosa toimii myös kehitysympäristönä uusille palveluille ja ratkaisuille. Toimiva yhteistyöverkosto tarjoaa luontevan väylän tuoda uusia kokeiluja Kalasatamaan.

Nyt suunnittelemme miten toimintaa jatkossa voisimme päivittää. Pyydämmekin sinua vastaamaan kyselyyn ja ottamaan kantaa mitä verkoston toiminta voisi sinulle ja organisaatiollesi tarjota.


Comments are closed.