Ketkä koordinoivat Fiksua Kalasatamaa?

s-posti: info(at)fiksukalasatama.fi
Twitter: @fiksukalasatama

Helsingin Kalasatamassa kokeillaan uudenlaista älykästä kaupunkirakentamista. Aluetta kehitetään joustavasti ja kokeilujen kautta, yhdessä kaupungin, yritysten ja asukkaiden kanssa.

Fiksu Kalasatama on Helsingin kaupungin hanke, jota koordinoi kehitysyhtiö Forum Virium Helsinki. Mutta kuka käytännössä työtä tekee? Tutustu tiimiimme!

20150423_151027_web

Veera Mustonen ohjelmapäällikkö (@VeeraIMustonen)

Veera Mustonen luo yhdessä kaupungin, yritysten, asukkaiden ja lukuisten sidosryhmien kanssa portfoliota ja suuntaviivoja fiksun uuden kaupunginosan kehittämiseen. Tavoitteena on rakentaa paikka ketterälle ja kokeilevalle kehityskulttuurille. Kalasatamassa on hänen mukaansa valtava imu.

”Niin kaupunki, monet yritykset, kaupunkilaiset kuin järjestötkin näkevät mahdollisuuden osallistua uuden uljaan asuinalueen kehittämiseen. Tuntuu, että jokaisella vastaantulijalla on jotakin annettavaa Kalasatamaan. Ja niinhän uuden kaupunginosan on hyvä syntyäkin – moniäänisesti, energisesti ja kokeillen!”

>> Lue lisää Veerasta 

DSCF2527_web

Maija Bergström hankekoordinaattori (@maijalea)

Maija Bergström koordinoi Fiksun Kalasataman Living Lab -toimintaa, kehittäen metodologiaa ja yhteiskehittämisen menetelmiä. Erityisesti Maija tarkastelee asioita asukkaiden osallisuuden näkökulmasta.

”Älykkäistä kaupungeista, Living Labeista, kokeilukultturista, uusista kaupungin kehittämisen tavoista ja kaupunkilaislähtöisyydestä tulee jatkuvasti uutta tietoa, tutkimusta ja kiehtovia esimerkkejä. Kaikkea ei voi koskaan tietää, vaan joka päivälle riittää uutta opittavaa”, Maija pohtii.

>> Lue lisää Maijasta

Comments are closed.