Lähiliikuntapuiston avajaiset 15.11.2014

Kalasataman lähiliikuntapuiston avajaiset järjestetään lauantaina 15.11.2014 klo 12.00 – 14.00. Puiston rakentajat SRV ja Lappset Group Oy toivovat, että puistosta muodostuisi Kalasataman asukkaiden yhteinen ajanviettopaikka.

 Lähiliikuntapuisto sijaitsee Kalasataman ja Suvilahden välisellä parkkialueella, lähellä Arielinkadun ja Antareksenkadun kulmaa. Puiston avajaisissa on mehu- ja keksitarjoilu, josta huolehtivat Kalasataman partiolaiset. Paikalla on Lappsetin henkilökuntaa opastamassa avajaisvieraita liikuntavälineiden käytössä.

Ohjelmassa on muun muassa tasa- ja puolitunnein klo 12.30, klo 13.00 ja klo 13.30 järjestettävät eri ikäryhmien kisat (lapset, nuoret, aikuiset) upouudella liikuntaradalla.

Monipuolista liikuntaa sekä lapsille että aikuisille

Fitness Track -liikuntavälineiden lisäksi puistosta löytyy palloilualue, jossa on pelikenttä ja kaksi maalia. Helsingin kaupungin väliaikaiselle leikkipuistolle osoittamalla alueella on jo nyt kalasatamalaisten maalaama leikkialue. Asukkaat ovat myös äänestäneet puistolle nimen Katiska.

”Haluamme parantaa Kalasataman asukkaiden viihtyvyyttä vielä rakenteilla olevalla asuinalueella. On hienoa, että asukkaat olivat aktiivisia turvallisen leikki- ja lähiliikunta-alueen puolesta, mikä kertoo yhteisöllisestä toimintatavasta”, SRV:n viestintäjohtaja Taneli Hassinen sanoo.

”Vanhemmilla lapsilla ja aikuisilla on vain vähän tekemistä perinteisissä leikkipuistoissa. Kalasataman liikuntapaikka ja sen välineet sopivat kuitenkin eri-ikäisille lapsille ja nuorille, mutta myös aikuisille”, kuvailee Lappset Group Oy:n aluemyyntipäällikkö Heli Hakkarainen.

Lisätietoa avajaisjärjestelyistä:

Iana Vesa, markkinoinnin asiantuntija, SRV, puh. 040 5098832, [email protected]

 

Comments are closed.