Millainen on tulevaisuuden ruokakassi? Osallistu kyselyyn

Kalasatamassa käynnistyy syksyllä 2018 Miils-ruokakassisovelluksen kokeilu, jonka aikana Kalasataman asukkaat voivat ostaa valmiita ruokakasseja, jotka perustuvat heidän henkilökohtaisiin ravitsemustarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä. Miils-sovellus näyttää ruokakassin sisältämät ravitsemusarvot sekä sen hiilijalanjäljen. Sovellukseen luodaan monipuolisia ruokakasseja, jotka vastaavat erilaisten asiakasryhmien tarpeisiiin.

Miltä näyttää tulevaisuuden ruokakassi? Millaisia suosituksia se sinulle tarjoaisi? Osallistumalla kyselyyn, pääset kertomaan omat toiveesi ja tarpeesi ruokakassipalvelusta ja vaikuttamaan syksyllä alkavaan kokeiluun.

Osallistu kyselyyn tästä

Miilsin kokeilu on osa Kalasatama Welbeing kokeiluohjelmaa, jossa kehitetään hyvinvointia ja terveyttä tukevia digitaalisia ratkaisuja yhdessä kaupunkilaisten ja Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen sekä yrityskumppaneiden kanssa.

Hankkeessa pilotoidaan yhteensä viittä digitaalista hyvinvointiratkaisua vuoden 2018 aikana. Pilottiyrityksiksi valittiin Meallogger, Miils, Auntie, Moodmetric ja MelloVR. Mukana yrityskumppaneina ovat Kesko,  SRV Yhtiöt ja CGI Suomi. Hanketta vetää Forum Virium Helsinki ja kehittämis- ja tutkimuskumppanina on Laurea-ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoitusta Uudenmaan liiton Alueelliset innovaatiot ja kokeilut -rahoituksesta.

www.kalasatamawellbeing.fi

Kuva: Leonie Wise / Unsplash

Comments are closed.