Tervetuloa Kalasataman fiksut valot -työpajaan 1.3.2016

Tervetuloa Kalasataman fiksut valot -työpajaan!

Kuva: SenCity-hanke, Oulun yliopisto, Arkkitehtuurin tiedekunta

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden Kalasataman viihtyisyyteen, palveluihin ja kaupunkiympäristön laatuun! SenCity-hankkeeseen liittyen visioidaan miten myös valaistus voisi olla fiksua Kalasatamassa.

Älykkäästi ohjattu valaistus voi tarjota monenlaista lisäarvoa kaupunkilaisten arkeen erilaisissa kaupunkitiloissa, niin kaduilla, aukioilla, rantapromenaadeilla kuin korttelipihoilla. Älykäs valaistus voi erilaisilla sensoreilla saada ympäristöstä ja sen käyttäjistä tietoa, jota voidaan hyödyntää asukkaiden palvelemiseksi. Työpajassa kerätään pienryhmissä keskustellen ideoita käyttäjien tarpeista valaistukselle erilaisissa tilanteissa. Tarjolla on osallistujille iltapalaa keskustelujen välissä. Illan päätteeksi voi osallistua kävelykierrokselle katsomaan Kalasataman valaistusta.

Työpaja pidetään tiistaina 1.3. klo 18:00 – 20:15 Kalasataman infotilassa, Parrulaituri 2 (sisäänkäynti meren puoleisesta päädystä). Työpajan jälkeen lähdetään kävelylle, joka päättyy klo 21. Ilmoitathan osallistumisestasi työpajaan 25.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected], jotta osaamme varata sopivasti tarjoiluja.

Työpajan järjestävät yhteistyössä SenCity-hanke ja Fiksu Kalasatama.

Comments are closed.