Helsinki Design Week työpaja: Kurkistuksia tulevaisuuden kaupunkitilaan

IMG_0602_940x377
Kuva: Suvi Kukkonen

11.9.2015 klo 10.30-12:00
L3 Muotoilumakasiini Stage, Tyynenmerenkatu 6

Miltä Kalasatamassa näyttää vuonna 2030? Kuljettavatko dronet lapsesi kouluun? Noudatko päivällisesi merenpohjan kauppahallista? Ovatko viheralueet vallanneet asuinalueesi katot ja seinät?

Kalasatamasta rakentuu kaupunginosa, jonka Living Labissa asukkaat, yritykset ja kaupunkitoimijat kehittävät ja kokeilevat resurssiviisaita palveluita. Tässä työpajassa visioidaan, miten paikallisuus, globaalit trendit ja älykkäät ratkaisut muuttavat tulevaisuuden kaupunkitilan käyttöä. 

Fiksu Kalasatama -hankkeen järjestämä työpaja on osa L3 Muotoilumakasiinin lavaohjelmaa. L3 Muotoilumakasiini tarjoaa 9.-13.9.2015 näyttelyitä, seminaareja ja monipuolista oheisohjelmaa niin ammattilaisyleisölle kuin kaupunkilaisillekin. Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekia 2015.

L3 Muotoilumakasiini on jaettu ammattilaispäiviin (ke-to) sekä yleisöpäiviin (pe-su). Tapahtuma on ammattilaisille ilmainen (vaatii rekisteröitymisen), muille 15/5€ (kolmen päivän lippu) tai 10/5€ (yhden päivän lippu).

Saat kauttamme ilmaisen sisäänpääsyn ilmoittumalla työpajaan täältä: https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1337175&chk=DWM8PASR

Helsingin Kalasatamaan nousee parhaillaan uusi kaupunginosa, jossa kokeillaan uudenlaista älykästä kaupunkikehitystä. Samalla syntyy uusia kaupunkipalveluita ja innovaatioita sekä mahdollistetaan uutta liiketoimintaa. www.fiksukalasatama.fi

Comments are closed.