Tiekartta 2018-2020

Fiksun Kalasataman tiekartta 2018–2020: uusia energia- ja liikenneratkaisuja sekä tunti lisää aikaa päivään.

Älykaupunkikehitys etenee Kalasatamassa vahvasti vuosina 2018–2020. Fiksun Kalasataman tavoitteena on olla niin resurssiviisas kaupunginosa, että sen asukkaille säästyy tunti lisää omaa aikaa päivässä. Kalasataman tavoitteena on myös olla Helsingin ilmastotavoitteiden pioneeri. Tiekartta vuosille 2018–2020 ohjaa Fiksua Kalasatamaa kohti näitä tavoitteita.

Fiksun Kalasataman tavoitteena vuosille 2018–2020 on toimia innovaatioalustana, jossa yritykset voivat kiihdyttää uusien ratkaisujensa kehitystä ja saada niitä leviämään laajempaan käyttöön.

Toisena tavoitteena toimii Fiksun Kalasataman toimintaa ohjaavan tiekartan toteuttaminen. Siihen on koottu kaupunginosassa toteutettavat ja suunnitellut projektit, jotka toimivat esimerkkinä resurssiviisaudesta ja joissa kehitettyjä ratkaisuja pyritään levittämään laajemmalle.

Kolmantena tavoitteena on vaikuttavuuden mittaaminen – Fiksussa Kalasatamassa otetaan käyttöön indikaattoreita, joilla mitataan uusien ratkaisujen ja innovaatiotoiminnan vaikuttavuutta.

Tiekartan avulla voit tutustua Fiksun Kalasataman käynnissä oleviin sekä suunnitteilla oleviin projekteihin. Tiekartta kehittyy jatkuvasti tekemisen myötä. Kalasatamassa käynnistetään uusia projekteja, jotka sopivat tiekarttaan sekä alueella jo toteutettuihin ratkaisuihin ja vastaavat kaupunginosan tarpeisiin.

Comments are closed.