Helpompaa arkea ja terveellisiä aterioita – kokeile ateriakassia

Kalasatamassa käynnistyy Miilsin helppoa ja terveellistä arkea tukeva kokeilu. Kokeilussa tilaat Miils-palvelusta ateriakassin ravitsemustarpeisiisi ja mieltymyksiisi perustuen. Ateriakassit toimitetaan Kalasataman asukaskortteleihin noutopisteeseen kerran viikossa.

Miils-sovellus näyttää ruokakassin sisältämät ravitsemusarvot sekä hiilijalanjäljen. Sovellukseen luodaan monipuolisia ruokakasseja, jotka vastaavat erilaisten asiakasryhmien tarpeisiiin. Ateriakasseissa kokeilussa suositaan kasvispainotteisia ja ekologisesti tuotettuja raaka-aineita maistuvilla resepteillä. Osallistu kokeiluun tilaamalla ruokakassi osoitteessa www.miils.com tai lataamalla Miils -sovellus App Storesta tai Google Playsta.

Ateriakassien tilaaminen tapahtuu Miils-palvelussa aina sunnuntaihin mennessä ja toimitus Kalasatamaan on keskiviikkoisin klo 18, toimituspaikka on kauppa-autopysäkki Kalasataman koululla osoitteessa Polariksenkatu 1. Ateriakassien toimituksista vastaa lähi- ja luomuruokakauppa Makupiste. Kasseja voi Kalasataman lisäksi tilata myös Makupisteen koko toimitusalueelle eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tästä mahdollisuudesta voi kysyä lisää sähköpostitse [email protected]. Kokeilun viimeiset toimitukset ajoittuvat viikolle 42. Ruokakassit on hinnoiteltu raaka-aineiden mukaan alkaen noin 25 euroa.

Kokeilussa testataan räätälöityjen ja yksilöllisiin tarpeisiin sopivien valmiiden ateria-aineskassien ostoa Miils-sovelluksella. Kokeilussa halutaan oppia, miten palvelu helpottaa arkea sekä lisää hyvinvointia. Tavoitteena on oppia kokeiluun osallistuvien odotuksista ruokakassisovelluksen tarjonnasta ja nudging -ominaisuuden toimivuudesta ja vaikuttavuudesta ostopäätöksiin.

Kokeiluun osallistuneet saavat kutsun myös kokeilun lopputyöpajaan ma 29.10. klo 16.30–17.00.

Kokeilu on osa Co-Designing Wellbeing -hanketta, jossa hyvinvointia ja terveyttä edistäviä hyvinvointipalveluita kokeillaan yhdessä Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen sekä yrityskumppaneiden kanssa. Vuoden mittaista hanketta vetää Forum Virium Helsinki Oy ja projektin kehittämis- ja tutkimuskumppanina on Laurea-ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoitusta Uudenmaanliiton Alueelliset innovaatiot ja kokeilut -rahoituksen kautta.

Kuva: Dan Gold / Unsplash

Comments are closed.