Kalasatamassa jo useita joustotiloja

Kalasatamassa on tällä hetkellä yhteensä 10 vuokrattavaa joustotilaa, joita voi tarkastella ja selata Flextila-palvelun kautta.

– Etenkin freelancerit ja start-upit ovat vuokranneet kokoustiloja ahkerasti. Eniten kysyntää on ollut isoista neuvottelutiloista, joita on käytetty esimerkiksi yhdistysten kokouksiin, kertoo Flextilan markkinointipäällikkö Arja-Liisa Heikkilä.

Vuokrattavana on myös Setlementtiasuntojen kansalaistila Capellan puistotiellä. Tilaa voi hyödyntää varsin monipuolisesti ja siellä onkin järjestetty niin syntymäpäiväjuhlia kuin jooga-tuntejakin. Tilan tuntivuokra on 20 euroa, joten kynnys käyttöön on ollut matala.

Koko Suomen alueella vuokrattavia tiloja on tällä hetkellä noin 60. Tavoitteena on tuplata määrä vuoden loppuun mennessä ja samalla laajentaa tarjontaa siten, että mukaan saadaan mahdollisimman erilaisia tarpeita palvelevia tiloja.

Tyhjät toimistotilat hyötykäyttöön!

Flextila-palvelu on nähty hyväksi markkinointikanavaksi etenkin aloitteleville toimisto-hubeille ja yritystaloille. Kun vapaita tiloja tarjotaan tuntivuokralle, se antaa käyttäjille mahdollisuuden matalalla kynnyksellä testata tiloja. 

– Flextilan kautta vapaat tilat ovat saaneet näkyvyyttä ja käyttäjiä, jotka esimerkiksi Salon Hubin osalta ovat vähitellen muuttuneet pysyviksi vuokralaisiksi. Tämä kertoo nimenomaan siitä, miten joustava Flextila-palvelu on, sanoo Heikkilä. 

Syyskuun puolivälissä otetaan käyttöön uusi, yksinkertaisempi käyttöjärjestelmä. Tällöin on tarkoitus myös markkinoida Flextila-palvelua laajemmin. 

Comments are closed.