Käyttäjäksi nopeisiin kokeiluihin

Hyvä Kalasataman asukas, kutsumme sinut mukaan kehittämään Kalasatamasta yhä fiksumpaa asuinaluetta. Fiksu Kalasatama tuo alueelle useita nopeita kokeiluja, joihin etsitään käyttäjiä kokeilemaan ja antamaan palautetta uusista kaupunkipalveluista.

Etsimme parhaillaan käyttäjiä kahteen kevään kokeiluun.

Syntyykö teillä enemmän ruokahävikkiä kuin toivoisit? Etsimme käyttäjiä Follerin kokeiluun. Foller on Elisan ideakilpailun voittanut uusi palvelukonsepti, jonka tarkoituksena on ruokahävikin vähentäminen tiedon ja automatisoinnin avulla. Nyt Kalasatamassa kokeillaan palvelua kodin päässä ja mukaan haetaan asiasta kiinnostuneita koekäyttäjiä, joiden talouteen kuuluu useampia henkilöitä. Tavoitteena on saada kokemuksia ja tietoa siitä, miten palvelu auttaisi kotitalouksia vähentämään ruokajätettä. Testaajat käyttävät muutaman viikon ajan Follerin sovellusta ja pääsevät osallistumaan yhteissuunnittelu-työpajaan.
Käyttäjällä tulee olla Android-puhelin, johon kokeilussa käytettävän sovelluksen voi ladata.
>> Lue lisää Follerin kokeilusta

Etsimme käyttäjiä myös Tuupin kokeiluun, jossa liikkumisen palvelut saa yhdessä sovelluksessa. Tuupin tavoittena on yhdistää eri liikkumisen palvelut yhteen sovellukseen: pysäköinnin, joukkoliikenteen, taksit, vuokra-autot ja lainapyörät. Kalasatamassa Tuup kokeilee, miten ihmisten liikkumisvalintoihin ja jaettujen ajoneuvojen käyttöön voisi vaikuttaa. Kokeilussa edistetään erityisesti vuokra- ja yhteiskäyttöautojen sekä tavarankuljetuspalvelujen käyttöä. Parisenkymmentä kalasatamalaista saavat kokeilun ajaksi käyttöönsä älykkään mobiilisovelluksen, jolla he voivat suunnitella liikkumistaan. Halukkaat pääsevät testaamaan autonvuokrauspalveluiden varausta sovelluksen avulla, sekä palvelussa kehitteillä olevaa matkojen suunnitteluominaisuutta.
Käyttäjällä tulee olla Android- tai iOs-puhelin (iPhone), johon kokeilussa käytettävän sovelluksen voi ladata.
>> Lue lisää Tuupin kokeilusta

Tuupiin voi tutustua myös nettisivuilla www.tuup.fi ja katsomalla videon.

Ilmoittautuminen


Rekisteriseloste

Comments are closed.