Fiksulle Kalasatamalle varmistui jatkorahoitus

Olemme saaneet hyviä uutisia! Helsingin kaupunki on myöntänyt Fiksu Kalasatama -hankkeelle jatkorahoituksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

Kaupunginhallituksen elinkeinojaosto päätti kokouksessaan 11.12. rahoittaa kolmea hanketta innovaatiorahastosta vuonna 2018.

Forum Virium Helsinki Oy:n toteuttama Fiksu Kalasatama -hanke on toiminut vuodesta 2014 lähtien Tekesin ja 6Aika-ohjelman rahoituksella. Hanke on tuonut yli sata yritystä yhteistyöhön kaupungin ja toistensa kanssa, sekä herättänyt suurta kansallista että kansainvälistä huomiota.  Jatkorahoitus on myönnetty Fiksulle Kalasatamalle innovaatiorahastosta vuosille 2017–2020.

Fiksu Kalasatama jatkaa työtään pilottien avulla Helsingin kaupungin ilmastotavoitteiden edistämiseksi sekä  keskittyy älykkäiden ratkaisujen kehittämiseen yhdessä yritysten, kaupungin ja alueen asukkaiden kanssa.

Loppuvuodesta käynnistyneet hyvinvointiratkaisuja ja älykkäitä oppimisympäristöjä kehittävät hankkeet tuovat myös uusia kokeiluja Kalasatamaan ja jatkavat siten Helsingin älykkäimmän kaupunginosan kehittämistä.

Lämmin kiitos, sekä hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille Kalasataman asukkaille, kehittäjille, yhteistyökumppaneille, sekä vierainamme käyneille, jotka ovat jo tähän mennessä olleet mukana tekemässä kanssamme Fiksua Kalasatamaa!

 

Kuva: Helsingin kaupunki

Comments are closed.