Osallistu kyselyyn ja vaikuta Fiksun Kalasataman tulevaisuuteen

Kutsumme yhteistyökumppaneitamme vaikuttamaan Fiksu Kalasatama-hankkeen tulevaisuuden suunnitelmiin. Osallistu nyt Ideatehdas -työkalun avulla visioimaan, millainen tulevaisuuden Lab -toiminta parhaiten palvelisi eri sidosryhmiä.

Siirry tästä Ideatehdas-työkaluun. Osallistuminen vie sinulta aikaa noin 5 minuuttia:

http://www.ideatehdas.fi/t/?f=Zj1SbzRDdkVKU0JH

Fiksua Kalasatamaa on rakennettu jo 2013 alkaen yhdessä kaupungin, yritysten, tutkimus- ja kehitys- ja innovaatiotoimijoiden, kolmannen sektorin ja asukkaiden kanssa. Kalasataman kehittäjistä onkin muodostunut jo tiivis yhteisö, jonka ympärillä on satojen organisaatioiden verkosto. Nyt pohdimme kuinka fiksua kaupunkia voisi kehittää vielä paremmin. Tavoitteena on avata Kalasatamaan ’Smart Future Lab’, joka olisi sekä yhteiskehitystila että tarjoaisi väyliä eri sidosryhmille osallistua fiksun kaupungin kehittämiseen.

Haemme yhteistyökumppaniemme näkemyksiä siitä, kuinka fokusoida Labin toimintaa ja palvelutarjoomaa. Kokeilutoiminta ja yhteiskehittäminen ovat olleet Fiksun Kalasataman Living Lab -toiminnan ytimessä – kuinka se voisi olla jatkossa osana tarjoomaa? Minkälaista yritys- ja käyttäjäyhteistyötä Lab voisi tarjota eri sidosryhmille? Millainen olisi kiinnostava ja toimiva yhteiskehittämis- ja showroom-tila? Toisiko pääsy tekniseen smart city -kehitysalustaan lisäarvoa verkostolle?

Lisätietoja: 

Kaisa Spilling
Kehittämispäällikkö, Fiksu Kalasatama -hanke
kaisa.spilling(at)forumvirium.fi

Comments are closed.