Kassikaupalla hyvinvointia arkeen! Osallistu kokeiluun

Kiinnostaako terveellinen ruoka ja helppo arki?

Ilmoittaudu mukaan Miilsin käyttäjätyöpajaan 28.8. klo 16.30-18.30 ja osallistu kokeiluun!

Kalasatamassa käynnistyy syksyllä 2018 Miils-ruokakassisovelluksen kokeilu. Kokeilussa asukkaat saavat henkilökohtaisiin ravitsemustarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä soveltuvia ateriasuosituksia ja mahdollisuuden tilata ja ostaa kerran viikossa toimitettavan räätälöidyn ateriakassin. Miils-sovellus näyttää ruokakassin sisältämät ravitsemusarvot sekä sen hiilijalanjäljen. Sovellus tarjoaa käyttäjille monipuolisia ruokakasseja, jotka vastaavat erilaisten käyttäjäryhmien tarpeisiiin. Kokeilussa hyödynnetään myös Meallogger-palvelua henkilökohtaiseen ravitsemusneuvontaan.

Aloitustyöpaja pidetään Kalasatamassa, Capellan kansalaistilassa, Capellan puistotie 5,  tiistaina 28.8. klo 16.30 alkaen. Ilmoittaudu mukaan. Osallistumalla tilaisuuteen et sitoudu tilaamaan tuotetta.


Kenelle

Kokeilijoiksi ovat tervetulleita kaikki omasta hyvinvoinnistaan, aterioiden hiilijalanjäljestä sekä sujuvasta arjesta kiinnostuneet asukkaat. Ateriakassit soveltuvat parhaiten perheille.

Kokeilun kesto

Kokeilu kestää noin 3 viikkoa syyskuussa.

Kokeilun  eteneminen

Miils räätälöi kokeilussa asukkaille terveelliseen ruokavalioon kannustavia ateriakasseja. Kassit toimitetaan erikseen sovittavaan pisteeseen Kalasatamassa kokeilun aikana.

Kokeiluun osallistuminen on ilmaista, mutta käyttäjät tilaavat ja maksavat ateriakassit itse (1–3 tilausta kokeilun aikana).

Kokeiluun osallistujat saavat:    

  • suosituksia terveellisempään arkeen. Ateriakassivalikoimaan tutustuminen ja niiden tilaus tapahtuu Miilssovellukseen luodun oman profiilin kautta.
  • Meallogger-palvelun käytön pohjalta henkilökohtaista ravitsemusneuvontaa.

Kokeilu käynnistyy aloitustyöpajalla, jossa ideoidaan vielä lopullisten kassien muotoa ja tutustutaan Miils-sovelluksen käyttöön.

Aloitustyöpaja pidetään Kalasatamassa, Capellan kansalaistilassa, Capellan puistotie 5,  tiistaina 28.8. klo 16.30 alkaen. Ilmoittaudu mukaan

Kokeilujakson lopussa pidetään toinen yhteinen työpaja, jossa kerätään käyttäjien kokemukset.

Kokeilun yhteistyökumppanit

Miils vastaa terveelliseen ravintoon ohjaavasta ateriakassipalvelusta. Aterioiden reseptit ovat Marttojen reseptipankista, ja kassien suunnittelusta vastaavat MealLoggerin ravitsemusasiantuntijat.  Makupiste kokoaa eettisesti ja ekologisesti tuotetut raaka-aineet kasseihin ja kuljettaa ne kauppa-autolla erikseen sovittavaan pisteeseen Kalasatamassa.

Ennen aloitustyöpajaa

Haluatko henkilökohtaista ravisemusneuvontaa? Ennen työpajaa voit ladata MealLoggerin sovelluksen ja käyttää sitä viikon ajan. Sovellus löytyy Google Playsta ja iPhonen App Storesta. 

Rekisteröidy palveluun valitsemalla sovelluksen etusivulla alueeksi Eurooppa. Rekisteröitymisen jälkeen laita koodi (promocode) kohtaan Kalasatama. Sovellusta käytät kuvaamalla ateriasi viikon ajan. Tämän pohjalta saat jo työpajassa ravitsemusterapeutin yhteenvedon vahvuuksistasi ja mahdollisista ateriasuosituksista.

Lisätiedot

maria(at)miils.com

Kalasatama Wellbeing

Miilsin kokeilu on osa Kalasatama Welbeing -kokeiluohjelmaa, jossa kehitetään hyvinvointia ja terveyttä tukevia digitaalisia ratkaisuja yhdessä kaupunkilaisten ja Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen sekä yrityskumppaneiden kanssa.

Hankkeessa pilotoidaan yhteensä viittä digitaalista hyvinvointiratkaisua vuoden 2018 aikana. Pilottiyrityksiksi valittiin Meallogger, Miils, Auntie, Moodmetric ja MelloVR. Mukana yrityskumppaneina ovat Kesko, SRV Yhtiöt ja CGI Suomi. Hanketta vetää Forum Virium Helsinki ja kehittämis- ja tutkimuskumppanina on Laurea-ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoitusta Uudenmaan liiton Alueelliset innovaatiot ja kokeilut -rahoituksesta.

www.kalasatamawellbeing.fi

Kuva: Lukas Budimaier / Unsplash

Comments are closed.